Kamer huren: niet meer beschikbaar Schoutenstraat in Arnhem

  • 26 m2
  • 1 kamer
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Arnhem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Op uitstekende locatie t.o.v. de HAN & VHL komt deze prachtige studentenkamer vrij voor de verhuur. Het appartement is gelegen boven het vernieuwde winkelcentrum Presikhaaf met talloze winkels. Ook de HAN en VHL zijn op loopafstand bereikbaar. Het centrum van Arnhem is +/- 10 min. fietsen.

Kamer 1:
Zéér ruime en lichte kamer van maar liefst 26m2 met toegang tot een eigen, ruime balkon! De kamer is lekker ruim en heeft veel lichtinval. De kamer is voorzien van een eigen kitchenette, maar hier zit op dit moment geen kookplaatje en afzuigkap in. Zodra deze kamer verhuurd is kamer kan dit gerealiseerd worden, als dit wenselijk is. De trap op de foto's zit inmiddels in de gang, naast de trap is een muur geplaatst om deze kamer te realiseren (zie plattegrond bij de afbeeldingen).

Wil je toch heerlijk uitgebreid willen koken? Geen probleem, er is ook nog een grote gezamenlijke keuken aanwezig met koelkast, vaatwasser en een gezellige eethoek waar je met de medebewoners gezamenlijk kan eten.

De gezamenlijke luxe keuken, toilet en badkamer deel je met 3 andere bewoners. De luxe badkamer is voorzien van een wastafel en douchecabine. Het vernieuwde toilet is separaat van de badkamer.

Bijzonderheden:
- Huurprijs bedraagt €550,- all-in;
- beschikbaar per direct
- waarborgsom is gelijk aan één maandhuur;
- appartement is volledig gerenoveerd;
- ideaal gelegen t.o.v. van de HAN en VHL.

*** IN VERBAND MET COVID-19 IS DE MINIMALE HUURPERIODE BESPREEKBAAR! ***

Interesse? Maak dan een account aan en plan een bezichtiging in!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Arnhem
Wijk/buurt: Winkelcentrum
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart