Kamer huren: niet meer beschikbaar Gildemeestersplein in Arnhem

  • 17 m2
  • 1 kamer
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Arnhem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Per 1 mei bieden wij deze prachtige kamer aan het Gildemeestersplein in Arnhem te huur aan!

De kamer is zeer centraal gelegen t.o.v. de HAN in Arnhem en HVL in Velp. In de direct omgeving vind je een groot overdekt winkelcentrum (winkelcentrum Presikhaaf), waar je terecht kan voor alledaagse boodschappen. Ook de bus verbindingen zijn uitstekend en in nog geen 10 minuten ben je in het centrum van Arnhem.

De prachtige ruime kamer is voorzien van een laminaat vloer en heeft toegang tot een eigen balkon. De kamer heeft een gunstige indeling waardoor je de ruimte goed kunt benutten. De oppervlakte van deze kamer is 17m2. Verder heeft het grote ramen, waardoor er veel lichtinval is.

De keuken is voorzien van een koelkast, gas-kookstel en vaatwasser! Het toilet en de badkamer (voorzien van wasmachine) zijn van elkaar gescheiden. Je deelt de gezamenlijke ruimtes met 3 medebewoners.

Bijzonderheden:
- Huurprijs €450, inclusief gas, water, elektra, internet, tv aansluiting, wasmachine, vaatwasser gemeentelijke belasting.
- Waarborgsom €450,-
- Beschikbaar per 1 mei 2022
- Minimale huurperiode 12 maanden
- Oppervlakte 17m2
- Badkamer, keuken en toilet deel je met 3 mede bewoners
- Huisdieren niet toegestaan
- Geschikt voor één persoon
- Geschikt voor een student of jongwerkend persoon

Voor deze kamer zijn wij op zoek naar een student of een jong werkend persoon. Bij een laag of variabel inkomen vragen wij altijd om een garantsteller.

Ben je helemaal enthousiast geworden bij het zien van deze kamer? Maak dan een account aan op onze website bmvastgoed.nl en vraag online een bezichtiging aan. En wie weet mogen wij jou verwelkomen als nieuwe huurder!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Arnhem
Wijk/buurt: Winkelcentrum
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Gedeelde woonkamer
Tonen op kaart