Kamer huren: niet meer beschikbaar Bakkerstraat in Arnhem

  • 28 m2
  • 1 kamer
  • 13 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Arnhem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Per 1 februari komt er een ruime kamer van 28m vrij in het leukste en gezelligste studentenhuis van Arnhem! Ben jij opzoek naar gezelligheid en vind je het leuk om veel met je huisgenootjes op te trekken dan zal jij je hier helemaal thuis voelen.

Deze ruime kamer is gelegen in hartje centrum Arnhem. De kamer is gelegen aan de voorzijde van het pand met grote ramen waardoor de kamer veel lichtinval heeft. Doordat de grote van de kamer kan je een apart slaap en woongedeelte creëren. In dit gezellige studenten huis zijn in totaal 6 kamers aanwezig met 2 gedeelde toiletten, 2 badkamers voorzien van wasmachine en een grote keuken met alle benodigdheden. Ook is er een grote gezamenlijke tuin aanwezig waar in de zomer vaak gebruik van wordt gemaakt.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per 1 februari
- Huurprijs € 575,- incl. voorschot g/w/e servicekosten en internet
- Waarborgsom € 575,-
- Minimale huurperiode 12 maanden
- Oppervlakte circa 28m2
- Huisdieren en roken zijn niet toegestaan
- Garantsteller verplicht

Ben jij helemaal enthousiast geworden bij het zien van deze kamer? Maak dan online een account aan op onze website verhomevastgoed.nl en vraag online een bezichtiging aan! En wie weet mogen wij jou verwelkomen als nieuwe huurder!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Arnhem
Wijk/buurt: Weverstraat
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Gedeelde woonkamer
Tonen op kaart