Kamer huren: niet meer beschikbaar Renssenstraat in Arnhem

  • 14 m2
  • 1 kamer
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Arnhem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Stel je voor: je ontwaakt in jouw droomkamer, badend in het ochtendlicht, in het hart van Arnhem. Vanaf 1 februari 2024 kan deze droom werkelijkheid worden. In een luxe studentenhuis, dat niet alleen charme uitstraalt maar ook comfort biedt, komt een prachtige kamer vrij. Perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van stijl en gemak!

Deze bijzondere kamer, gelegen op de derde verdieping van een sfeervol huis met drie verdiepingen, biedt je een unieke kans. Stel je voor: je kijkt uit het raam en ziet de levendige stad Arnhem ontwaken. De locatie is ideaal - slechts een korte wandeling scheidt je van het Centraal Station van Arnhem, waardoor reizen naar de universiteit of een avondje uit in de stad een fluitje van een cent is.

Maar er is meer. Dit huis is niet zomaar een huis. Het is een plek waar je samenkomt met medebewoners in de gezellige, gemeenschappelijke ruimtes. Deel verhalen en maaltijden in de volledig uitgeruste keuken, of ontspan in de grote, uitnodigende tuin die het huis siert. En voor de fietsliefhebbers onder ons? Er is een handige fietsenstalling in de tuin, zodat je jouw fiets veilig en dichtbij kunt bewaren.

Jouw kamer zelf is een oase van rust en netheid. Met een zeer nette eigen koelkast heb je altijd je favoriete snacks en drankjes bij de hand. Het is meer dan alleen een plek om te slapen; het is jouw persoonlijke toevluchtsoord waar je kunt studeren, ontspannen en je helemaal thuis kunt voelen.

Dus, ben je klaar om je studentenleven naar een hoger niveau te tillen in deze mooie, nette kamer in Arnhem? Mis deze kans niet en begin aan een nieuw hoofdstuk in een huis dat niet alleen een dak boven je hoofd biedt, maar ook een plek waar herinneringen gemaakt worden. Welkom thuis.

Bijzonderheden:
- Huurprijs € 283,27 exclusief g/w/e
- Voorschot g/w/e en servicekosten € 100,-
- Waarborgsom € 565,-
- Ingangsdatum 1 februari 2024
- Huisdieren en roken zijn niet toegestaan!
- Minimale huurperiode: 18 maanden
- Garantsteller verplicht!

Ben je helemaal enthousiast geworden bij het zien van deze kamer? Maak dan een account aan op onze website verhomevastgoed.nl en vraag online een bezichtiging aan! En wie weet mogen wij jou verwelkomen als nieuwe huurder!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Arnhem
Wijk/buurt: Utrechtsestraat
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Gedeelde woonkamer
Tonen op kaart