Kamer huren: niet meer beschikbaar Spijkerstraat in Arnhem

  • 16 m2
  • 1 kamer
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Arnhem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Deze prachtige kamer gelegen in het populaire Spijkerkwartier is per 1 maart beschikbaar voor de verhuur! Eventueel eerder beschikbaar in overleg!

De kamer heeft een oppervlakte van circa 16m2 en door de grote ramen is er veel lichtinval en voelt de kamer nog ruimer aan. De kamer is voorzien van een prachtige houten vloer.

De overige bewoners zijn studerend/jongwerkende jongens en er heerst een gezellige en leuke sfeer in het huis. De keuken, en moderne badkamer met ligbad en separate douche deel je met drie andere medebewoners.

De wijk het Spijkerkwartier is lang geleden al door artistiekelingen en studenten ontdekt. Echter steeds meer mensen zoeken de gezelligheid en sfeer op die deze wijk te bieden heeft waardoor de wijk steeds gewilder wordt. Stijlvolle herenpanden worden afgewisseld door sfeervolle eetcafés waardoor je zo de deur uitloopt om op de hoek betaalbaar te kunnen dineren. Door de gunstige ligging van de wijk t.o.v. het stadscentrum zijn tal van voorzieningen binnen handbereik. Diverse supermarkten, een treinstation, maar ook het bruisende stadscentrum zijn op loopafstand gelegen. Op steenworp afstand ligt de kleurrijke en levendige Steenstraat alwaar je een enorm gevarieerd aanbod aan winkels aantreft.

Bijzonderheden:
- Huurprijs is € 485,- incl. voorschot g/w/e, gemeentelijke belastingen, internet en servicekosten
- Waarborgsom € 485,-
- Beschikbaar per 1 maart en eventueel eerder in overleg!
- Huisdieren en roken zijn niet toegestaan
- Voor deze kamer zijn wij opzoek naar een studerend of jongwerkend persoon
- Garantsteller is verplicht

Ben jij helemaal enthousiast geworden bij het zien van deze kamer? Maak dan een account aan op onze website verhomevastgoed.nl en vraag online een bezichtiging. En wie weet mogen wij jou verwelkomen als nieuwe huurder van deze kamer!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Arnhem
Wijk/buurt: Spijkerbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Gedeelde woonkamer
Tonen op kaart