Kamer huren: niet meer beschikbaar Hertogstraat in Arnhem

  • 33 m2
  • 1 kamer
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Arnhem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Zoek je een stijlvol appartement met alle hedendaags comfort op een top locatie? Maak dan nu een afspraak, want dan zal deze woning je zeker aanspreken.
Ook biedt het pand diverse karakteristieke kenmerken zoals paneeldeuren en mooie trappartijen.
Moderne en complete inbouwkeuken (vaatwasser, oven, kookplaat, afzuigkap en koelkast). Betegelde doucheruimte met wasmachine, wastafel en toilet. Tevens is de woning voorzien van intercom.

De woning is centraal gelegen in het statige en levendige Spijkerkwartier. Deze wijk is lang geleden al door artistiekelingen en studenten ontdekt. Echter steeds meer mensen zoeken de gezelligheid en sfeer op die deze wijk te bieden heeft waardoor de wijk steeds gewilder wordt. Stijlvolle herenpanden worden afgewisseld door sfeervolle eetcafés waardoor je zo de deur uitloopt om op de hoek betaalbaar te kunnen dineren. Door de gunstige ligging van de wijk t.o.v. het stadscentrum zijn tal van voorzieningen binnen handbereik. Diverse supermarkten, een treinstation, maar ook het bruisende stadscentrum zijn op loopafstand gelegen. Op steenworp afstand ligt de kleurrijke en levendige Steenstraat alwaar je een enorm gevarieerd aanbod aan winkels aantreft. Achter het pand ligt een schitterend gemeenschappelijke stadstuin.

- De huurprijs bedraagt €856,71 inclusief voorschot G/W/E en servicekosten.
- Waarborgsom: €900,-
- Aanvaarding per 1 april 2024.
- Minimale huurtermijn is 12 maanden.
- Minimale inkomenseis €2.600,- bruto per maand
- Roken en huisdieren zijn niet toegestaan
- Uitsluitend geschikt voor één persoon

Bij jongwerkenden of personen met een laag of variabel inkomen vragen wij altijd om een garantsteller.

Ben je helemaal enthousiast geworden bij het zien van deze kamer? Maak dan een account op onze website en vraag online ene bezichtiging aan! En wie weet mogen wij jou verwelkomen als nieuwe huurder!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Arnhem
Wijk/buurt: Spijkerbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart