Kamer huren: niet meer beschikbaar Emmastraat in Arnhem

  • 17 m2
  • 1 kamer
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Arnhem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Deze kamer is centraal gelegen in het statige en levendige Spijkerkwartier. Deze wijk is lang geleden al door artistiekelingen en studenten ontdekt. Echter steeds meer mensen zoeken de gezelligheid en sfeer op die deze wijk te bieden heeft waardoor de wijk steeds gewilder wordt. Stijlvolle herenpanden worden afgewisseld door sfeervolle eetcafés waardoor je zo de deur uitloopt om op de hoek betaalbaar te kunnen dineren. Door de gunstige ligging van de wijk t.o.v. het stadscentrum zijn tal van voorzieningen binnen handbereik. Diverse supermarkten, een treinstation, maar ook het bruisende stadscentrum zijn op loopafstand gelegen. Op steenworp afstand ligt de kleurrijke en levendige Steenstraat alwaar je een enorm gevarieerd aanbod aan winkels aantreft.

Een mooie en leuke kamer in een recent gerenoveerde studenten woning. De kamer is voorzien van een mooie laminaat vloer. De keuken en badkamer deel je met 1 andere bewoner. Samen met 1 medebewoner deel je een ruim balkon. Je kunt via de gezamenlijke keuken naar het balkon.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per: 15 juni 2021
- Huurprijs: € 450,- incl. g/w/e
- Oppervlakte: 17m2
- Minimale huurperiode: 12 maanden
- De badkamer en keuken deel je met 1 persoon

Heb je interesse in deze leuke kamer? Maak dan een account aan en vraag een bezichtiging aan!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Arnhem
Wijk/buurt: Spijkerbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Gedeelde woonkamer
Tonen op kaart