Kamer huren: niet meer beschikbaar De Houtmanstraat in Arnhem

  • 20 m2
  • 1 kamer
  • 14 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Arnhem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Per 1 januari bieden wij deze mooie kamer aan de Houtmanstraat in Arnhem aan. De kamer is zeer centraal gelegen t.o.v. de HAN in Arnhem en HVL in Velp. In de direct omgeving vind je een groot overdekt winkelcentrum (winkelcentrum Presikhaaf) waar je terecht kan voor alledaagse boodschappen. Ook de bus verbindingen zijn uitstekend en in nog geen 10 minuten ben je in het centrum van Arnhem.

De keuken is voorzien van een ruime koelkast, gaskookstel en afwasmachine! Daarnaast beschikt de ruime keuken over voldoende ruimte om heerlijk te kokkerellen met je mede bewoners. Op de 1e verdieping vind je de badkamer en wasmachine die je in totaal deelt met vier personen.

Deze ruime kamer is voorzien van veel lichtinval. In de kamer is een laminaatvloer aanwezig. De kamer heeft een oppervlakte van circa 16m2. Uiteraard ben je vrij om de kamer naar eigen smaak in te richten.

Bijzonderheden:
- Huurprijs: € 495,- inclusief voorschot g/w/e en internet
- Waarborgsom: € 742,50
- Beschikbaar per 1 januari 2023
- Minimale huurperiode: 12 maanden
- Oppervlakte ongeveer16m2
- Huisdieren en roken zijn niet toegestaan
- Geschikt voor: 1 persoon
- Garantsteller verplicht

Ben jij helemaal enthousiast geworden bij het zien van deze kamer, maak dan een account aan op onze website verhomevastgoed.nl en plan online een bezichtiging in! En wie weet mogen wij jou verwelkomen als nieuwe huurder!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Arnhem
Wijk/buurt: Presikhaaf III
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Gedeelde woonkamer
Tonen op kaart