Kamer huren: niet meer beschikbaar De Houtmanstraat in Arnhem

  • 18 m2
  • 1 kamer
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Arnhem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Per 1 september bieden wij deze prachtige en ruime kamer aan voor de verhuur. De kamer is zeer centraal gelegen t.o.v. de HAN in Arnhem en HVL in Velp. In de directe omgeving vind je een groot overdekt winkelcentrum (winkelcentrum Presikhaaf) waar je terecht kan voor alledaagse boodschappen. Ook de bus verbindingen zijn uitstekend en in nog geen 10 minuten ben je in het centrum van Arnhem.

De keuken is voorzien van een ruime koelkast en gaskookstel! Daarnaast beschikt de ruime keuken over voldoende ruimte om heerlijk te kokkerellen met je mede bewoners. Op de 1e verdieping vind je de badkamer en wasmachine die je deelt met drie andere studerende personen.

Kamer 1:
Deze kamer heeft een gunstige indeling en heeft een oppervlakte van circa 18m2. Door de vele raampartijen is de kamer voorzien van veel lichtinval.

Bijzonderheden:
- De huurprijs is inclusief voorschot gas, water, elektra, internet, tv aansluiting, wasmachine, gemeentelijke belasting en overige servicekosten.
- waarborgsom € 490,-
- beschikbaar per 1 september 2022
- roken en huisdieren zijn niet toegestaan
- De badkamer, keuken en toilet deel je met 3 medebewoners

Bij studenten en jong werkenden vragen wij altijd om een garantsteller.

Ben jij enthousiast geworden bij het zien van deze kamer? Maak dan een account aan op onze website en vraag online een bezichtiging aan! En wie weet mogen wij jou verwelkomen als nieuwe huurder!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Arnhem
Wijk/buurt: Presikhaaf III
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Gedeelde woonkamer
Tonen op kaart