Mara zoekt een Huurwoning in Arnhem

Mara zoekt: Een Huurwoning in Arnhem

  • Huurwoning
  • Min. 60 m2
  • Vrouw
  • 19 Per direct

Dag! Mijn naam is Mara Lammertzen, 50 jaar, en ik ben al een tijd op zoek naar een woonruimte in Arnhem Noord voor mij en mijn 10-jarige dochter die in Hoogkamp op school zit. Haar vader en ik zijn al geruime tijd uit elkaar maar vanwege de krappe huurmarkt wonen we nog op hetzelfde adres. Dat is natuurlijk voor niemand ideaal, en het is inmiddels hoog tijd voor een eigen plek. Voor mijzelf, maar zeker ook voor onze dochter. Ik kom heel graag in aanmerking komen voor een huurwoning (beneden- of bovenwoning met tenminste 2 slaapkamers en buitenruimte) in Arnhem-Noord,. Het zou enorm veel voor ons betekenen om eindelijk een eigen plek te hebben waar we opnieuw kunnen landen. De kans om ergens ‘tussen te komen’ is klein, en de ‘concurrentie’ met als ‘risicovrijere’ beschouwde tweeverdieners is enorm. Dus ik doe er alles aan om zichtbaar te zijn voor jou als potentiële verhuurder.

Iets meer over mij en mijn inkomen: Ik ben zelfstandig ondernemer (veranderkundige, trainer en teamcoach in organisaties en op scholen) en heb een aantal zeer stabiele opdrachtgevers. Mijn bruto inkomen wisselt logischerwijs, maar is altijd minimaal €5000 per maand. Ik kan desgewenst een 2023-2024 prognose van mijn opdrachten afgeven via mijn accountant.
Ik ben als mens betrouwbaar, netjes, flexibel, niet-rokend, opgeruimd en schoon. Mijn dochter is een prachtige, rustige meid die van het leven mag gaan genieten.

Heel veel dank!

Algemene informatie: Mara
  Vrouw, 51 jaar