Isabel zoekt een Appartement in Arnhem

Isabel zoekt: Een Appartement in Arnhem

  • Appartement
  • Min. 16 m2
  • Vrouw
  • 13 Per direct

Ik ben Isabel Immerzeel, ik ben 20 jaar en woon momenteel nog bij mijn moeder samen met mijn zus. Ik zit inmiddels in mijn derde jaar van de studie International Business and Languages aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen. Daarnaast werk ik als B-cassiere bij de Albert Heijn en loop ik momenteel stage op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize.
Afgelopen school semester heb ik een half jaar in het buitenland gestudeerd voor mijn minor waar ik op me zelf woonde. Weer thuis wonen na een tijdje kostte me best veel moeite om weer aan te wennen en ik merk dat ik toch die zelfstandigheid en verantwoordelijkheid mis en wil daarom graag weer een eigen appartement.
Ik en mijn vriend zijn nu bijna 3 jaar samen en willen graag de volgende stap zetten en samen een plekje vinden. Mijn vriend studeerd Environmental Science for Sustainable Energy and Technology (Milieukunde) aan de Avans in Breda en werkt daarnaast in de horeca. We zijn beide dan ook druk bezig met onze studie en omdat we niet heel dicht bij elkaar wonen is het soms lastig om elkaar te zien. Daarom zouden we graag samen wonen!

Algemene informatie: Isabel
  Vrouw, 24 jaar
Type huurder: Student
  3e jaars International business and languages (HBO)
  Lid van Non Fines