Kamer huren: Alexanderstraat in Arnhem

  • 24 m2
  • 1 kamer
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Arnhem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Per 1 juni beschikbaar, deze ruim opgestelde studio in de gewilde wijk Lombok!

Welkom in deze prachtige, ruim opgezette studio met een balkon en een mooi uitzicht! Bij binnenkomst via de gang word je begroet door een net afgewerkte keuken, voorzien van alle benodigde gemakken. Stap vervolgens op je balkon om te genieten van je zelfbereide maaltijd. Via dezelfde gang bereik je ook de woon- en slaapkamer, waar de openslaande deuren naar het balkon zorgen voor een heerlijk lichte sfeer

Lombok kenmerkt zich door haar geweldige ligging ten opzichte van de bruisende binnenstad, park Mariëndaal en de uiterwaarden van de Rijn. Op loopafstand treft u diverse buurtwinkels en een recent geopende Hoogvliet supermarkt. Het openbaar vervoer is met slechts enkele minuten lopen bereikbaar. In de nabije omgeving treft u verder diverse scholen. De op- en afritten van de belangrijkste uitvalswegen zijn makkelijk en snel bereikbaar.

Bijzonderheden:
– Beschikbaar 1 juni 2024!
– Huurprijs € 695,60 incl. voorschot G/W/E en servicekosten
– Waarborgsom is € 700,-
– Minimale huurperiode 12 maanden
– Oppervlakte circa 24m2
– Ruim balkon mét uitzicht.
– Huisdieren en roken zijn niet toegestaan
– Voor deze prachtige studio zijn wij op zoek naar een jong werkend persoon.
- Garantsteller verplicht!

Jouw nieuwe thuis wacht op je!
Ben je klaar om je intrek te nemen in deze prachtige studio in Lombok? Maak een account aan op onze website verhomevastgoed.nl en vraag online een bezichtiging aan. Mis deze kans niet om te wonen in een van de meest historische wijken van Arnhem!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Arnhem
Wijk/buurt: Lombok
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart