Kamer huren: niet meer beschikbaar St. Peterlaan in Arnhem

  • 70 m2
  • 1 kamer
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Arnhem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Sfeervol souterrain appartement in het Sonsbeekkwartier!!

Gelegen aan de charmante Sint Peterlaan, bieden wij dit unieke souterrain appartement van circa 70m² aan. Deze woning is niet alleen ruim, maar beschikt ook over een eigen buitenplaats/tuintje - een perfecte plek om te ontspannen. Bovendien heeft deze buitenruimte een eigen poortdeur, wat zorgt voor extra privacy en gemak.

Dit appartement, gelegen direct naast het prachtige Sonsbeekpark in het gewilde Sonsbeekkwartier, kan zomaar jouw nieuwe thuis worden! Stel je voor: na een korte wandeling sta je midden in het bruisende hart van Arnhem, waar gezellige restaurants en hippe cafés op je wachten. En met het centraal station zo dichtbij, ben je altijd verbonden met de rest van het land. Terug in je appartement geniet je van volledige zelfstandigheid, met alle ruimte om het echt van jou te maken. De iets lagere plafonds geven de woning een knusse en unieke sfeer. En laten we de inpandige berging niet vergeten, ideaal voor extra opslag of als klusruimte. Kortom, een plek waar je je snel thuis zult voelen.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per 1 december 2023
- Huurprijs: € 802,- per maand inclusief voorschot G/W/E en servicekosten
- Waarborgsom: € 802,-
- Minimale huurperiode: 12 maanden
- Helaas zijn roken en huisdieren niet toegestaan
- Voor deze woonruimte zijn wij op zoek naar een jongwerkende persoon
- Garantsteller verplicht!

Mis deze kans niet om te wonen in een van de meest gewilde wijken van Arnhem. Maak vandaag nog een account aan op onze website verhomevastgoed.nl en vraag online een bezichtiging aan! En wie weet mogen wij jou verwelkomen als nieuwe huurder!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Arnhem
Wijk/buurt: Graaf Ottoplein e.o.
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart