Room for rent: no longer available De Houtmanstraat in Arnhem

  • 9 m2
  • 1 room
  • ? Starting date
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Arnhem. You can contact the advertiser if you have any questions.

Per direct bieden wij deze leuke en betaalbare kamer aan voor de verhuur. De kamer is zeer centraal gelegen t.o.v. de HAN in Arnhem en HVL in Velp. In de directe omgeving vind je een groot overdekt winkelcentrum (winkelcentrum Presikhaaf) waar je terecht kan voor alledaagse boodschappen. Ook de bus verbindingen zijn uitstekend en in nog geen 10 minuten ben je in het centrum van Arnhem.

De keuken is voorzien van een ruime koelkast en gaskookstel! Daarnaast beschikt de ruime keuken over voldoende ruimte om heerlijk te kokkerellen met je mede bewoners. Op de 1e verdieping vind je de badkamer en wasmachine die je deelt met drie andere personen (op dit moment drie studerende dames).

Kamer 3:
Deze kamer heeft een gunstige indeling waardoor je de ruimte goed kunt benutten. In de kamer is vloerbedekking aanwezig. Uiteraard ben je vrij om de kamer naar eigen smaak in te richten. De kamer heeft een oppervlakte van circa 9m2.

Bijzonderheden:
- De huurprijs is inclusief gas, water, elektra, internet, tv aansluiting, wasmachine, gemeentelijke belasting en overige servicekosten.
- De badkamer, keuken en toilet deel je met 3 mede bewoners

Heb je interesse in deze kamer? Maak dan een account aan en plan een bezichtiging in.

Read more with an subscription!

General information

City Arnhem
District/Neighbourhood: Presikhaaf III
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Starting date: Ask the advertiser
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Shared living room
Show on map