Kamer huren: niet meer beschikbaar Mariënburgstraat in Arnhem

  • 16 m2
  • 1 kamer
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Arnhem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Hi allemaal!

Er komt een plekje vrij in de Mariënburg! En daarom zijn we op zoek naar een nieuw huisgenootje! Dit prachtige monumentale pand bevindt zich midden in het centrum van Arnhem. Hier hebben wij met z'n 3en een appartement op de bovenste verdieping. Geen typische studentenwoning, maar wel net zo gezellig! Verder bevinden zich in het pand nog 15 appartementen waar mensen wonen van +/- 25 jaar.

De woonkamer, badkamer, keuken, toilet & wasmachine van ons appartement deel je met ons (2 meiden van 21 en 22 jaar). De slaapkamer is ongeveer 16m2 en de kale huur hiervan bedraagt 301 euro. Hier komen nog wel kosten bij voor gas, water, licht en gemeentelijke heffingen. Ook hebben wij een gezamenlijke rekening waar we maandelijks een bedrag op storten voor huishoudelijke boodschappen. De borg bedraagt eenmalig 317,-. De overnamekosten gaan in overleg met Anne.

We zijn op zoek naar een meisje van +/- 22 jaar oud die houdt van een feestje op zijn tijd, maar doordeweeks ook houdt van een rustig avondje op de bank met een wijntje.

Ben jij of ken jij iemand die interesse heeft? Stuur dan een berichtje naar een van ons. Wie weet nodigen we je dan een keer uit om kennis te maken.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Arnhem
Wijk/buurt: Centrum
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: 2
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Gedeeld balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Gedeeld terras
Gedeeld tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 20
Maximum leeftijd: 24
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Starter Student Werkzoekende
Tonen op kaart