Kamer huren: niet meer beschikbaar Van Oldenbarneveldtstraat in Arnhem

  • 14 m2
  • 1 kamer
  • 13 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Arnhem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Per 1 december 2023 kamer te huur in een mooi studentenhuis!

Achter deze hoge bakstenen gevel in de boomrijke Van Oldenbarneveldtstraat gaat een ruim, heerlijk licht en sfeervol bovenhuis schuil van 2 verdiepingen.
In totaal zijn er 5 studenten kamers, een moderne keuken met diverse inbouw apparatuur en een praktische badkamer. Tel daarbij het zonnige balkon én het dakterras bij op, en het woonplezier is compleet.

Deze mooie kamer heeft een oppervlakte van +/- 14 m2 en is voorzien van een nieuwe laminaatvloer. De kamer heeft veel lichtinval en voelt lekker ruim aan. Daarnaast heeft de kamer nog een inbouwkast en een eigen wastafel. Huurprijs: € 450,00 per maand incl. g/w/e en internet.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per 1 december 2023
- huurprijs is inclusief g/w/e, internet en gemeentelijke heffingen;
- voorzien van een riant gezamenlijk dakterras;
- minimale huurperiode bedraagt 24 maanden;
- huisdieren zijn niet toegestaan.

Indeling
De woning ligt op de 1e en 2e verdieping van het pand en is 115m2 groot. Via de diepe voortuin kom je bij de voordeur en de trap naar de 1e verdieping. Daar kom je boven in de hal, met toilet en de trap naar boven. De mooie neutrale afwerking versterkt het gevoel van licht en ruimte nog eens.
De besloten keuken is modern en strak ingericht. Hij is voorzien met veel kasten met veel berg- en werkruimte. Aan inbouwapparatuur is er verder een vierpits kookplaat en een rvs afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser.

Aan de achterzijde van de woning ligt een dakterras van maar liefst 20m2. Dit is een heerlijke plek om lange zomerdagen en -avonden door te brengen. Maar ook in andere seizoenen vormt het terras een ware uitbreiding van je woonruimte. De zon schijnt er de hele dag tot vroeg in de avond en er is ruimte genoeg voor een eettafel en een gezellige loungehoek. Een uitstekende plek dus om gezellig met je mede bewoners te ontbijten of te dineren.

Op de bovenste verdieping zijn 3 kamers en een ruime overloop waar de wasmachine staat. Deze kamers zijn voorzien van inbouwkasten. De badkamer is eenvoudig maar fris en praktisch ingericht.
In het gehele pand zijn brand/rookmelders en brandblusser aanwezig.

Locatie
De Van Oldenbarneveldtstraat is een brede, boomrijke laan aan de rand van de wijk Het Broek, op nog geen 5 minuten van de binnenstad van Arnhem. Het Centraal Station is binnen een kwartier fietsen bereikbaar en er zijn goede busverbindingen. Ook de Pleyroute en de snelwegen in de regio zijn makkelijk te bereiken. Er zijn diverse winkelcentra dichtbij en er zijn winkels voor de dagelijkse benodigdheden in de buurt. De laatste jaren is er in Het Broek en directe omgeving veel aan stadsvernieuwing gedaan: het is een prettige woonomgeving met een leuke mix aan bewoners.

Voor deze kamer zijn wij op zoek naar een studerend of jong werkend persoon.
Bij een variabel inkomen of studerend persoon vragen wij om een garantsteller.

Heb jij interesse? Maak dan een account aan en vraag een bezichtiging aan.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Arnhem
Wijk/buurt: Arnhemse Broek
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Gedeelde woonkamer
Tonen op kaart