Kamer huren: niet meer beschikbaar Van Oldenbarneveldtstraat in Arnhem

  • 18 m2
  • 1 kamer
  • 29 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Arnhem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Een prachtige ruime kamer met eigen balkon in een luxe en uitstekend verzorgd studentenhuis!

Achter deze hoge bakstenen gevel in de boomrijke Van Oldenbarneveldtstraat gaat een ruim, heerlijk licht en sfeervol bovenhuis schuil van 2 verdiepingen. In totaal zijn er 5 studenten kamers, een moderne keuken en een praktische badkamer. Tel daarbij het zonnige balkon én het dakterras bij op, en het woonplezier is compleet.

Kamer met een oppervlakte van 18 m2 en een privé balkon. Huurprijs: € 450,- per maand incl. g/w/e en internet.

Indeling
De woning ligt op de 1e en 2e verdieping van het pand en is 115m2 groot. Via de diepe voortuin kom je bij de voordeur en de trap naar de 1e verdieping. Daar kom je boven in de hal, met toilet en de trap naar boven. De mooie neutrale afwerking versterkt het gevoel van licht en ruimte nog eens.
De besloten keuken is modern en strak ingericht. Hij is voorzien van houtkleurige kasten met veel berg- en werkruimte. Aan inbouwapparatuur is er verder een vierpits gaskookplaat en een rvs afzuigkap.

Aan de achterzijde van de woning liggen een balkon van 3 meter breed en 1,5 meter diep en een dakterras van maar liefst 20m2. Dit is een heerlijke plek om lange zomerdagen en -avonden door te brengen. Maar ook in andere seizoenen vormt het terras een ware uitbreiding van je woonruimte. De zon schijnt er de hele dag tot vroeg in de avond en er is ruimte genoeg voor een eettafel en een gezellige loungehoek.

Op de bovenste verdieping zijn 3 kamers en een ruime overloop, met een bergkast achter schuifdeuren. Deze kamers zijn voorzien van inbouwkasten. De badkamer is eenvoudig maar fris en praktisch ingericht, met douche en wastafel en uiteraard een wasmachine.

Je fietsen kun je kwijt op een afgesloten plek achter het pand.

De bovenwoning is verzorgd en goed onderhouden. Alle moderne wooncomfort is aanwezig, maar de sfeer van de bouwperiode (jaren 30) is ook nog duidelijk voelbaar. In de indeling, de hoge plafonds, de inbouwkasten en de paneeldeuren bijvoorbeeld. De woning is klaar om zijn nieuwe bewoners een fijne stek te bieden.

Locatie
De Van Oldenbarneveldtstraat is een brede, boomrijke laan aan de rand van de wijk Het Broek, op nog geen 5 minuten van de binnenstad van Arnhem. Het Centraal Station is binnen een kwartier fietsen bereikbaar en er zijn goede busverbindingen. Ook de Pleyroute en de snelwegen in de regio zijn makkelijk te bereiken. Er zijn diverse winkelcentra dichtbij en er zijn winkels voor de dagelijkse benodigdheden in de buurt. De laatste jaren is er in Het Broek en directe omgeving veel aan stadsvernieuwing gedaan: het is een prettige woonomgeving met een leuke mix aan bewoners.

Bijzonderheden
- Beschikbaar per: 1 november
- Minimale huurperiode 12mnd
- balkon en dakterras
- parkeren met parkeervergunning
- afgesloten plek voor stallen fietsen

Heb je interesse in deze leuke kamer? Maak dan een eigen account aan en plan een bezichtiging in!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Arnhem
Wijk/buurt: Anders
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Gedeelde woonkamer
Tonen op kaart